Tømrer fra tømrerfirma med stor erfaring

Vig Construction ApS er den lokale tømrer i Nørre Aaby. Vi er et alsidigt og erfarent tømrerfirma, og vi arbejder som tømrer for private og erhverv i Middelfart Kommune nær Fredericia. Det kan være alle former for tømrerarbejde.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde​

Vi laver alle traditionelle opgaver for en tømrer såsom:

Ingen opgaver er for store eller for små, og det kan være alt fra modernisering og udskiftning til en mindre reparation eller anden vedligeholdelse såsom et tageftersyn.

Alle vores håndværkere er omhyggelige, effektive og løsningsorienterede. Desuden tilbyder Virksomheden råd og vejledning. Vi går aldrig på kompromis med vores opgaver. Dermed får vi tilfredse kunder, som ringer til os, når de igen skal bruge en tømrer.

Alle vores tømrere er omhyggelige, effektive og løsningsorienterede.

​Desuden tilbyder tømrermester råd og vejledning, således at du er sikker på at vælge de rette materialer og den bedste løsning. Vi tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker, behov og budget.

Hvad koster en tømrer i timen?​

Kontakt os gerne for at høre mere om vores virksomhed og om vores priser. Vi er konkurrencedygtige og laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvis det er ønskeligt.

Du kan ringe til os på telefon 53 53 11 31 for at høre nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på vig@vig-construction.com

Dette siger kunderne​

Se vores anmeldelser på Trustpilot ved at klikke her.

​Vi samarbejder med

firmaet

Vig Construction ApS

CVR: 38777297

Kontakt

Telefon: 53 53 11 31