Murer fra murerfirma med stor ekspertise

Hos Vig Construction ApS i Nørre Aaby udfører vi murerarbejde for private og erhverv. Vi har stor ekspertise som murer, og vores murerfirma laver alle former for mureropgaver, men vi er især specialiseret i badeværelser ved Middelfart nær Fredericia.

Vi går aldrig på kompromis i murerarbejdet

​Vi laver alle former for murerarbejde i vores murerforretning, og murermester har 10 års erfaring. Derfor kan vi tilbyde et solidt håndværk. Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde, når vi murer. Dermed får vi tilfredse kunder.

Vi murer indvendigt og udvendigt, og det kan være tilbygninger eller opmuring af badeværelser. Vi udfører også vandskuring af facader samt andre renoveringsopgaver. Det kan være reparation, omforandring eller modernisering. Ingen opgave er for stor eller for lille, så det kan være lige fra udskiftning af en flise til et nyt badeværelse.

​Vi er altid omhyggelige, effektive og løsningsorienterede i vores murerarbejde. Desuden yder vi råd og vejledning, således at du er sikker på at vælge den rette løsning og de rette materialer. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker, behov og budget.​

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale murer

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde som murer. Vi er konkurrencedygtige og har en billig timepris. Derfor laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på murerarbejde.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 11 31 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vig@vig-construction.com

Dette siger kunderne​

Se vores anmeldelser på Trustpilot ved at klikke her.

​Vi samarbejder med

firmaet

Vig Construction ApS

CVR: 38777297

Kontakt

Telefon: 53 53 11 31