Entreprenør til gravearbejde og brolægning

Hos Vig Construction ApS i Nørre Aaby har vi 10 års erfaring som entreprenør. Vi tilbyder enhver form for entreprise såsom gravearbejde, belægninger og andre opgaver for en entreprenør i Middelfart Kommune nær Fredericia.

Kvalitet og omhyggelighed bag vores entreprenørarbejde​

Vi udfører alt inden for entreprenørarbejde for private og erhverv. Det kan være nedrivninger, udgravninger og reetableringer samt alle andre arbejdsopgaver for en entreprenør. Det kan være ved nybyggeri og ombyggeri samt ved andre jord- og anlægsopgaver.

Vi laver også belægninger, og det kan være sten, fliser eller grus med videre. Vi sikrer altid en solid bund, således at belægningen holder i mange ord med skiftende belastninger såsom mellem vinter og sommer. Vi giver naturligvis den nødvendige råd og vejledning i valg af materialer.

Vores arbejde er altid kendetegnet ved kvalitet og omhyggelighed, fordi vi aldrig går på kompromis med vores arbejdsopgaver. Dermed sikrer vi, at vi får tilfredse kunder, som kommer igen, når de skal bruge en løsningsorienteret entreprenør.

Kontakt gerne din entreprenør for at få et godt tilbud

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad kan tilbyde som entreprenør. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, ligesom vi gerne kommer forbi for at kigge på opgaven. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på det ønskede arbejde.

Du kan ringe på telefon 53 53 11 31 for at aftale nærmere eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til os på vig@vig-construction.com

Dette siger kunderne​

Se vores anmeldelser på Trustpilot ved at klikke her.

​Vi samarbejder med

firmaet

Vig Construction ApS

CVR: 38777297

Kontakt

Telefon: 53 53 11 31